måndag 21 februari 2011

SkrivPuff: Om en metod.

Vi lever ändå i ett ganska civiliserat samhälle. Ja, det tycker jag att vi kan enas om. För det mesta är jag för lagar och regler som håller folk i styr. Och för det mesta tror jag att jag får medhåll. Men sedan finns det så klart alltid den som ska vara den. Den som tycker att lagen bör justeras lite. Den som tycker att lagen bara gäller vissa. Den som helt enkelt tar lagen i egna händer.

Ungefär som den 35-årige man som
GP skriver om, som i vintras hade sådan enorm hemlängtan att han valde att, inte helt lagenligt, köra om en radda bilar i en kö. Och medan han gjorde detta råkade han visst sätta igång något slags hemmagjort blåljus, så det såg ut som att han körde en polisbil eller liknande. Just detta var inte med flit, menar han själv, men frågan man kan ställa sig är väl varför han hade ett hemmagjort blåljus i sin bil över huvud taget.

Alla har vi våra egna små tips och tricks för att ta oss dit vi vill. Tråkigt för 35-åringen bara att han råkade köra om en riktig polisbil som synade hans metod att ta sig fram snabbt i trafiken.

3 kommentarer:

  1. Hahaha, smart kille med otur ;)!

    SvaraRadera
  2. Man ramlar förr eller senare på rumpan;-) Men roligt, roligt skrivet.

    SvaraRadera
  3. gött mos det gjore var bra önskar fler kunde gör något sådant ha det gött......hej

    SvaraRadera