måndag 14 februari 2011

Mitt hjärtas käraste.

Jag tycker att det är lite smutsigt att kommersialisera det vackraste vår värld har - kärlek. Och ja, det är klart att vi ska värna om våra älskade varje dag. Men ändå. Det är fint att vi faktiskt, just idag, påminns av hela världen att älska. Vi gör det varje dag, men det blir lätt till slentrian eller bortglömt.

Det är inte så att jag "firar" denna dag. Men jag tänker lite extra på mitt hjärtas käraste - beundransvärda syskon som i alla lägen torkar mina tårar, syskonbarn som sätter guldkant på livet med teckningar och spontana kramar, föräldrar som ställer upp utan att blinka - alla förtjänar de min villkorslösa kärlek.


Jag saknar vänner som är långt borta, men ändå alltid nära i hjärtat. Och till mitt hjärtas enda undantag, har jag just nu inga ord. Bara en sång av Adele -
Make you feel my love.

Ta hand om ditt hjärtas käraste. Men viktigast av allt - ta hand om ditt eget hjärta. Låt det känna vad det känner. Och lyssna till dess dova rytm. Det slår för dig - för att du ska få leva.
6 kommentarer:

 1. sv:Åh vad gott med sådana hjärtan. Vi firar inte heller. Ja vi bor i Nordmaling men jobbar i Umeå.

  SvaraRadera
 2. Mycket fint skrivet!
  Jadu, tv på gymmet är en hit, :P speciellt när det inte går o springa ute.

  SvaraRadera
 3. Ja även om muskelvärk iofs inte är det roligaste känns det ändå skönt att veta att träningen var effektiv!

  SvaraRadera
 4. vad gott det såg ut :D
  glad alla hjärtans dag!

  http://bbarahelena.bloggsida.se

  SvaraRadera
 5. äsch skit i det "kommersiella" om amn nu ens ska väga in det..alla hjärtans dag är underbar och bra och tycker det är härligt att butikerna fylls med rött i vintermörkret.

  SvaraRadera
 6. Eftersom jag är lite kärringen mot strömmen brukar jag dissa sådana här köpmänsdagar och ta nästa dag, men den här dagen är trots allt himla go, och inte ämnad bara för dem som älskar varandra.
  Som du skrev gäller dagen även syskon, föräldrar eller varför inte vänner?

  SvaraRadera