torsdag 17 februari 2011

Kvinnor: Sexstrejka!

Belgien är ett land i kris. Ska det delas? Hur ska det styras? I gårdagens DN kunde man läsa att landet varit utan  regering i över 280 dagar. Makalöst. Men inte lika makalöst som det uttalande som kommer från senatorn, tillika gynekologen, Marleen Temmerman. Jag höll på att ramla ur sängen, och då låg jag ändå ganska stabilt, när jag läste att hon uppmanar kvinnor att sexstrejka tills landet fått en regering. 

Senatorn själv menar att det hela är lite
skojigt och visar att det har funkat förut. Jag anser mig vara en ganska skojig person, men det här är verkligen inte roligt. Det är osmakligt, diskriminerande och hör verkligen inte hemma på den politiska agendan. Lämna människors sexliv ifred. Att det är en metod som använts och gett resultat är bara extremt beklagligt.

Kära, belgiska kvinnor - och alla andra
människor i världen för den delen - ha ert sex som ni vill. Hur skojig och tolerant jag än är, har jag gränser för hur långt man kan klampa in på människors privatliv. Marleen Temmerman - jag ställer mig med nöje på den ohumoristiska sidan gällande denna osmakliga uppmaning.

4 kommentarer:

 1. Jag tar också djupa andetag när jag läser detta! Somliga människor bör lära sig att tänka efter innan de talar.

  SvaraRadera
 2. verkligen!
  skulle gärna rest lite mera.. :)

  va kul att det en golden som "botade" dig. de är nog en av de snällaste hundraserna.. :)

  SvaraRadera
 3. Ja helt otroligt!

  Svar: Tack, det gick riktigt bra, men det är ju bra att vara lite nervös ibland, det höjer koncentrationen :)

  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 4. Är det sant det här?

  Måste goggla

  SvaraRadera