torsdag 7 juli 2011

Vem skulle du ge en pokal?

Blog Awards? Jag kan inte annat än förundras över fenomenet. Grattis i förskott till vinnande bidrag.

Har du någon gång vunnit en trofé? Bara du alltså? För att du är? 


En gång (bland många) arrangerade jag och Världen Bästa Verre en gymnastiktävling. Vid just detta tillfälle var jag Ordförande i Tävlingskommittén, medan Verre åtagit sig uppdraget som Vice Ordförande. Kommittén var inte mycket större än så. Vi gjorde det mesta, kan man säga. Vi såg bland annat till att beställa pokaler till de vinnande lagen. Innan dessa delades ut officiellt delade jag ut den största av dem alla till min Vice Ordförande. För att hon var så trevlig att ha med i Tävlingskommittén. Hon skulle få pokalen än i denna dag. För att hon varit så trevlig att ha med i större delen av mitt liv. Särskilt den där kritiska perioden som heter tonår. Och som världens mest motiverande tränare såg hon även till att jag var sjukt vältränad (those days).


Vem skulle du ge en pokal? Och varför?


1 kommentar:

  1. När man säger så "få pokalen" så i skämtsamma ordalag är det ju ingen bonus. Har man fått pokalen under kvällen har man inte lyckats...;)))
    Men den "riktiga" pokalen är ju något helt annat - WOW!
    Eftersom jag inte är tävlingsmänniska med andra utan bara med mig själv, har jag aldrig fått någon pokal. Kan man ge den till sig själv? Bara så där, för att man aldrig just fått någon?

    SvaraRadera