torsdag 5 maj 2011

Tänk på dina tankar.

Tänker du någon gång på dina tankar? Tänker du någon gång på vad du kan göra med dina tankar, på vilken kraft de har? Faktum är, att du med tankens kraft faktiskt kan bli stark nog att lyfta i princip vad som helst. Det behöver inte alltid handla om att flytta ett berg. Det kan likaväl handla om att knuffa lite på några stenar eller putsa undan smågrus.

Grundtanken är att du ibland har hinder framför dig och dessa kan du röja undan om du tänker rätt tankar. Det finns inget facit för hur en rätt tanke ser ut. Den kan vara lång. Den kan vara kort. Den kan vara krokig. Den kan vara rak. Men ett är säkert: den är positivt laddad. Den fokuserar på möjligheterna. Den lägger energin på det som ger energi tillbaka, inte det som bara suger ur.


Testa att spontant bara nicka ja när det rasar ett stenblock över din väg. Redan då bestämmer du dig för att du kan flytta stenen och blir så illa tvungen att leta dig fram till en lösning. Le lite under tiden också. Det kan hjälpa att lura hjärnan när svettpärlorna rinner sakta ner för din panna.


Glöm inte bort att dina tankar är en del av dig, lika viktig som alla dina kroppsdelar, och kanske till och med viktigare. Tänk på dem ibland - de där tankarna.
2 kommentarer:

  1. Je connais cette rue! C'est à Saint Paul de Vence, non?

    SvaraRadera
  2. Ah, non, dommage. C'est à une petite village qui s'appelle Eze Village. Tu l'as visitée?

    SvaraRadera